Отборът на Политехника записа втора поредна победа, след като се наложи срещу ТНС с резултат 95:56 в среща от редовния сезон на ББЛ Б група мъже.  Така след тази катерочина и безпроблемна победа баскетболистите на Янко Янчев се изкачват на временното 1 място в класирането. 

Срещата започна много силно за Политехника, като в първите няколко минути символичните гости започнаха уверено да трупат преднина от 10 точки. Няколко добри бързи атаки в подкошието на Йордан Кирилов доведе до солиден аванс за Политехниците преди края на първата четвърт. В началото на втората четвърт домакините от ТНС започнаха добре четвърта, след добри кошове на Ивайло Стоянов който изигра силен мач въпреки загубата на своя отбор. Въпреки късата ротация възпитаниците на Янко Янчев успяха да разиграят добре пасовете в подкошието и от там нямаха никакви проблеми и се отеглиха на почивка с преднина от 32 точки.

В началото на второто полувреме темпото на игра се развии кош след кош, като в първите минути гарда на Политехника Лъчезар Везирски успя да лимитира защитата на ТНС. След няколко добри шутове от тройката разликата остана почти същата. Във входа на двубоя треньорът на Политехника успя да вкара някой играчи, които трудно взимат участие през остатъка от сезона и успяха да се представят на ниво.

Последните няколко минути от срещата нещата останаха непроменени и със своета втора поредна победа Политехника остава в челото на класирането.

Най-резултатен за Политехника пореден силен двубой изигра Йордан Кирилов който завърши с дабъл –дабъл  28 точки и 10 борби коефицент на полезно действие 36%. Добър двубой изигра Красимир Кирилов 18 точки и 6 борби. Лъчезар Везирски добави 15 точки.

Най-резултатен за ТНС Ивайло Стоянов завърши с 19 точки и 7 борби. Делян Цеков добави дабъл-дабъл 16 точки 14 точки.