Отборът на Политехника Б загуби от Септември София с резултат 67:74. В среща от 3 кръг на редовният сезон в ББЛ Б група мъже. Възпитаниците на Ивайло Константинов играха на приливи и отливи през почти целият двубой. Имаха много за какво да съжаляват, но Септември си заслужи първата си победа през сезона.

В началото на мача двата отбора играха равностойно. Септември започнаха леко да вдигат разликата на 4 точки, след много добри пробиви на Борислав Симеонов в подкошието. Веднага обаче капитана на Политехника Б Орлин Атанасов успя да отговори с няколко хубави стрелби и разликата стана 4 точки за Политехника Б. Резултата след първата четвърт беше 19:15 за възпитаниците на Ивайло Константинов.

Втората четвърт започна добре за Септември. Бързи пробиви на Александър Алкосар успя да лимитира защитата на Политехниците. Разликата се вдигна на 2 точки в полза на Септември. Прекъсването, което взе Ивайло Константинов имаше за цел да начертае план  за нападение. Никола Савчев се опита да отбележи към края на частта, но не успя. Двата отбора се отеглиха на 15 минутна почивка при резултат 33:33.

Третата четвърт започна агресивно. Първо играчите на Николай Спасов доминираха през почти по-голямата си част от първата четвърт в подкошието. Марко Миланов успя по-брилятен начин да отбележи чудесни стрелби и вдигна разликата на 5 точки за Септември. С тази преднина столичани очакваха последната четвърт с аванс от 52:54.

Четвъртата четвърт започна равностойно, като в първите няколко минути двата отбора си разменяха кош след кош. Борислав Симеонов отговори с чудесна стрелба за три точки. Орлин Атанасов за Политехника Б отговори мигновено с хубави пробиви и разликата стана само 1 за Септември. Столичани успяха в края на мача да лимитират защитата на Политехника Б. Така те спечелиха двубоя и записаха първата победа през новия сезон.   Политехника Б продължават да търсят победа през новата кампания.

Най – резултатен за Септември Борислав Симеонов 27 точки и 8 борби. Марко Миланов добави 20 точки и 8 борби. Александър Алкосар се отчете с 13 точки.

За Политехника Б силен двубой изигра Орлин Атанасов дабъл – дабъл за капитана 25 точки и 13 борби. По 14 точки добавиха Йордан Георгиев и Апостол Щерев.